Aamulla heräsin järkyttävään hammaskipuun, ja iltapäivällä sainkin piipahtaa hamppilekurin tuolissa huutamassa. Valitettavasti tämä hammassärky laukaisi migreeninkin päälle...huh huh!

Syömiset: Aamulla join pari lasia vettä ja söin kaksi ruisleipää, eli kevyesti aloitin. Päivällä lihakeittoa, salaattia + pari palaa vaaleaa leipää veden kera ja iltapäivällä vastapuristettua appelsiinimehua hedelmälihoineen ja nyt illalla yrttivoipatonkia ja teetä. Illalla tuli siis pienoinen repsahdus tuon patongin muodossa, syystä että migreenin takia en kyennyt käymään kaupassa ja pakasteesta ei muuta mahantäytettä löytynyt.

Oon miettinyt, että kai tää elämäntapamuutoksen aloittaminen on jonkinlaista aikuistumista. Oon asunut nyt 7 vuotta omillani, ja koska vanhemmat olivat tiukkoja kaiken turhan ostamiseen ja syömiseen niin oon nyt tehnyt teiniangstin lailla kaikkea sitä mikä itseä on huvittanut, kun kukaan muu ei voi määrätä. En mitään rikollista ole tehnyt, mutta ostanut roskaruokaa ja karkkia yms, ja ihan vaan elänyt mielihalujen mukaan.
Ja tällä nyt on ollut seurauksena jatkuva rahapula, huonot hampaat ja hurja painonnousu.

Tänään yritän mennä nukkumaan viimeistään klo 23. Aamulla klo 6 herätys, joten väh 7 tunnin yöunet on saatava.

Positiivista: En ole tänään syönyt karkkia
Negatiivista: Liikunta jäi migreenin ja hammassäryn takia ihan minimiin, 2 pientä n. 15 min lenkkiä koirien kanssa tuli tehtyä